Селена Гомес се забавя в правенето на музика и насочва вниманието

...
Селена Гомес се забавя в правенето на музика и насочва вниманието
Коментари Харесай

Селена Гомес се забавя в правенето на музика и насочва вниманието си към актьорството

Селена Гомес се забавя в правенето на музика и насочва вниманието си към актьорството.

31-годишната актриса и певица разкри кариерата и задачите си в ново изявление.

" Чувствам, че имам още един албум в себе си, само че евентуално бих избрала актьорството ", сподели Гомес в последния епизод на подкаста SmartLess, когато го попитаха за двете ѝ страсти, според Variety.

Тя добави: " Ще желая да се отпусна, тъй като съм изтощена. Исках да бъда актриса, в никакъв случай не съм имала желание да бъда певица на цялостен работен ден, само че явно това занимание се е трансформирало в нещо друго. "

" Не мисля, че съм най-хубавата певица, само че знам по какъв начин да описвам истории и обичам да върша песни ", продължи тя.

Звездата от " Само убийства в постройката "  обясни в подкаста по какъв начин е почнала нейната музикална кариера и по какъв начин в последна сметка е трябвало да жонглира както с пеенето, по този начин и с актьорството.

" Започнах да се развличам доста с музиката и по-късно турнето беше в действителност занимателно ", сподели звездата пред Уил Арнет, Джейсън Бейтман и Шон Хейс.  " Но по същото време правех моето телевизионно шоу и просто го открих за доста занимателно, тъй че просто продължих. "

Тя продължи да признава, че от този момент нейната вероятност се е трансформирала.  " Но колкото повече одъртявам, толкоз повече ми се желае да намеря нещо, на което да се спра ", сподели тя.

Изпълнителката на " Single Soon " също описа за проблемите с психологичното си здраве, които е имала след претоварване.  " Отидох в психиатричен институт и анулирах едно от турнетата си ", сподели Гомес. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР